Huis > Nieuws > Inhoud

India Fair 2017 --- POC

Apr 05, 2017

India Fair 2017 --- POC

Het was de 1e keer dat Adot de India Fair in New Delhi zou bijwonen. Veel van de producten trok veel aandacht van het begin tot het einde. Met de eindeloze bezoekers behaalde Adot de beste populariteitsprijs onder de Chinese bedrijven.

De ambassade van de Volksrepubliek China in India, de heer Liu Jinsong, bezocht de beurs en gaf zijn mededogen en bezorgdheid aan de Chinese bedrijven uit. Tijdens zijn bezoek stopte de heer Liu Jinsong bij Adot-stand en luisterde naar de introductie van Adot's bedrijf en producten. En toen praatte Adot de nadruk op zelfstandig onderzoek en ontwikkeling, en de geest om "Creƫren in China te bevorderen", ook de heer Liu Adot aangemoedigd om beter te proberen om betere producten te maken.

Shri PP Chaudhary, Minister van Informatie en Technologie van India, bezocht Adot-stand en heeft zijn liefde voor Adot-producten uitgedrukt, toen Adot naar India ging voor meer tentoonstellingen in de toekomst en de vriendelijke brug opbouwen met de collega's in India voor de verdere samenwerking en verbetering.

Op de laatste dag van de beurs werd de adjunct-generaal van Adot, de heer Jia Hang, uitgenodigd als vertegenwoordiger van Chinese bedrijven om te dineren met de heer Liu Jinsong.

blob.png

blob.pngblob.png

blob.png

blob.png